Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 15, 2010

ΟΥΪΝΣΤΟΝ ΤΣΩΡΤΣΙΛ - Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ (ΣΕ 2 ΤΟΜΟΥΣ)

Εικόνα
Ο «Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος» του Τσώρτσιλ επισκιάζει τα απομνημονεύματα πολλών μεγάλων προσωπικοτήτων του παρελθόντος. Δύσκολα μπορεί κανείς να βρει κάποιο ανάλογο έργο… Τα γεγονότα θα ήταν από μόνα τους ικανά να προσφέρουν μια σπουδαία αφήγηση, ακόμη κι αν δεν υπήρχε το χαρισματικό ύφος του Τσώρτσιλ. Όμως αυτό το ύφος αποδεικνύεται ανάλογο των περιστάσεων.
Times Literary Supplement

Δεν είναι απλώς μια ιστορική καταγραφή? είναι πολύ περισσότερο η αναβίωση της ιστορίας. Μια ιστορία που γράφεται ενώ ο αφηγητής βρίσκεται ακόμη υπό την επίδραση της αγωνίας και του σοκ της φονικής σύρραξης.
Evening Standard

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ - ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Βιβλιοπωλείου ΛΕΜΟΝΙ, Ηρακλειδών 22, 118 51 Αθήνα, Τηλ. 210-3451910 και 210-3451390, θα βρείτε πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις για νέες κυκλοφορίες, αλλά και πολύ χρήσιμες πληροφορίες αναφορικά με τα βιβλία, γενικά.

Και -αν μου επιτρέπετε- μια φιλική, καθαρά προσωπική συμβουλή.
Εάν για τα δώρα σας επιλέξετε βιβλία, περάστε από το βιβλιοπωλείο αυτό και, πιστέψτε με, από την διαπροσωπική επικοινωνία και μόνο, θα βγείτε κερδισμένοι.
Στις μέρες μας, ιδίως, η ποιότητα μετράει πάνω απ' όλα. Αναζητήστε την ξεκινώντας από το ΛΕΜΟΝΙ.

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ...

Ο ΚΑΝΑΔΑΣ "ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ"¨ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΡΙΤΣΟ

ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΙΤΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ...

Ο Εκδοτικός Οίκος ΚΕΔΡΟΣ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μας ενημερώσει ότι μόλις κυκλοφόρησε στον Καναδά, συγκεντρωτικός τόμος 15 ποιητικών βιβλίων του Γιάννη Ρίτσου με τίτλο Yannis Ritsos - Poems(μετάφραση: Manolis Aligizakis) από τον εκδοτικό οίκο Libros Libertad.
Τα περισσότερα ποιήματα που περιλαμβάνονται στον συγκεκριμένο τόμο μεταφράζονται για πρώτη φορά στα αγγλικά.
Επισκεφθείτε την ακόλουθη ιστοσελίδα, για να ενημερωθείτε περισσότερο για την επιτυχημένη αυτή πρωτοβουλία. http://www.libroslibertad.ca/book.php?id=20