10 ΛΕΠΤΑ - 10 ΜΗΝΕΣ - 10 ΧΡΟΝΙΑ, της Suzy Welch

10 ΛΕΠΤΑ - 10 ΜΗΝΕΣ - 10 ΧΡΟΝΙΑ
 
Ο ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ
Όλοι μας θέλουμε να ζήσουμε μια ζωή όπως την έχουμε ονειρευτεί. Η μέθοδος 10-10-10 θα μας βοηθήσει να επιτύχουμε σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής: Αγάπη, καριέρα, σπίτι.
Η Suzy Welch παρουσιάζει μια πρωτοποριακή μέθοδο που εστιάζει στο πεδίο της λήψης αποφάσεων και αποτελεί ζωτικό εργαλείο για να ξανακερδίσουμε τη ζωή μας στο σπίτι, στην αγάπη και στην εργασία.

Η διαδικασία που ακολουθείται είναι σαφής, ξεκάθαρη και ευκολονόητη. Και πραγματικά, όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με ένα δίλημμα, το μόνο που χρειάζεται είναι να θέσουμε στον εαυτό μας τρία ερωτήματα.
Ποιες θα είναι οι επιπτώσεις της απόφασής μου σε:

  • 10 ΛΕΠΤΑ;
  • 10 ΜΗΝΕΣ;
  • 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ;
  • ΕΥΚΟΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
Η Suzy Welch αφηγείται ιστορίες από τη δική της ζωή και τη ζωή πολλών άλλων ανθρώπων που εφάρμοσαν τη μέθοδο 10-10-10 και μας αποκαλύπτει: όταν αναρωτιόμαστε για τον πιθανό αντίκτυπο που θα έχουν οι αποφάσεις μας μακροπρόθεσμα, αναδύονται κάθε φορά οι ασυνείδητες αντιδράσεις μας, οι φόβοι, οι ανάγκες και οι επιθυμίες μας... Πώς οδηγούμαστε στις σωστές αποφάσεις;
Η δυνατότητα εφαρμογής της μεθόδου 10-10-10 αποδεικνύεται μοναδική είτε χρησιμοποιείται από φοιτητές ή μητέρες είτε από στελέχη επιχειρήσεων ή επιχειρηματίες...

www.dioptra.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια