Άς μην ξεχνάμε τα βιβλία...

Στον απόηχο του καλοκαιριού, ακόμη, με δύναμη, πολύ κουράγιο και αισιοδοξία, ευελπιστούμε να περάσουμε μαζί το φθινόπωρο, τον χειμώνα και όσα καλά, ας ελπίσουμε, φέρνουν μαζί τους, με συντροφιά όσους αγαπάμε και ένα καλό βιβλίο, απαραίτητα.

Με πλήρη επίγνωση των χαλεπών καιρών που βιώνουμε, και με σεβασμό στην οικονομική δυνατότητα του καθενός μας, σας προτείνουμε κάτι: Μην ξεχνάτε τα βιβλία !!!

Προσπαθήστε να τα κρατήσετε στην καθημερινότητά σας, στην συντροφιά σας, σαν παρηγοριά, μαζί περιπέτεια και ταξείδι, που δεν πρέπει να λείπει από την ζωή μας.

Αναζητήστε καλές ευκαιρίες, επανεκδόσεις, προσφορές, αλλά μην τα στερηθείτε. Μαζί τους μπορείτε να γνωρίσετε ανθρώπους πολλούς, να νοιώσετε άλλων πολιτισμών και τόπων την "αλμύρα", να ονειρευθείτε χωρίς σύνορα.

Κρατήστε τα βιβλία στη ζωή σας, όσο και όπως μπορείτε. Εάν μπορείτε. Με σεβασμό και αγάπη προς αυτά, με αγάπη και σεβασμό προς τον πολιτισμό που μεταφέρουν.

Με πολλή αγάπη και ανάλογο σεβασμό και εμείς -αφού σας ευχαριστήσουμε που "πετάγεστε" που και που να μας βλέπετε, τιμώντας μας με την "παρουσία" σας, σάς ευχόμαστε να είστε καλά και να μην ξεχνάτε να χαμογελάτε!
Καλό σας δρόμο!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια