Κρυσταλλια!


Οι εκδόσεις BELL σας προσκαλούν  στην παρουσίαση του  βιβλίου της Ειρήνης Βαρδάκη «Κρυσταλλία» που θα γίνει
την Τετάρτη 29 Μαρτίου, στις 6.30 μ.μ. στο νέο βιβλιοπωλείο 

BELL books, Εμμ. Μπενάκη 22, Αθήνα
Για το βιβλίο, θα μιλήσουν:
Η συγγραφέας κ.  Ίρις Καλβά και ο κ. Χάρης Νικολακάκης, διευθυντής εκδοτικού τμήματος εκδ. BELL.ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ BIBΛΙΟ:


ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ
 της Ειρήνης Βαρδάκη

Μια σκοτεινή ιστορία αγάπης, πάθους και εμμονών


Οι Εκδόσεις BELL συνεχίζοντας τη μεγάλη προσπάθεια ανάδειξης πρωτοεμφανιζόμενων ελλήνων συγγραφέων, παρουσιάζουν το πρώτο μυθιστόρημα της Ειρήνης Βαρδάκη, Κρυσταλλία.
H Κρυσταλλία είναι μια απολαυστική σκοτεινή ιστορία αγάπης, πάθους και εμμονών που γραπώνει τον αναγνώστη από τις πρώτες σελίδες και τον παρασέρνει σ’ ένα αναγνωστικό ταξίδι γεμάτο ανατροπές.  

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ:
Κρυσταλλία
Αέρινη, επιβλητική, μια γυναίκα που έχει πολλά να πει και περισσότερα να κρύψει. Πλασμένη για τ’ αλλιώτικο, το διαφορετικό. «Διαόλου θηλυκό». Έτσι την αποκαλούσε η μάνα της. Τη σπάνια ομορφιά της την απέδιδε σε δώρο που της έκανε ο διάβολος για να πλανεύει κόσμο.

Έχοντας αποδράσει από τη ζωή της στο νησί, η Κρυσταλλία δουλεύει σε ένα από τα πιο φημισμένα μπαρ της πόλης. Οι άντρες παγώνουν στη θέα της. Το πλάσμα που τους σερβίρει θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη σταρ, μια ντίβα από αυτές που εξυμνούν τα περιοδικά. Κι όμως εκείνη είναι μια σερβιτόρα, η δική τους σερβιτόρα.

Ένα μοιραίο ερωτικό τρίγωνο
Κρυσταλλία, Νικόλας, Γωγώ. Οι τρεις τους ακροβατούν σ' ένα τεντωμένο σχοινί. Εδώ ο έρωτας και το πάθος μπλέκουν σε έναν επικίνδυνο χορό με τα ψέματα και την προδοσία. Ένα χορό που μοιάζει 
με βουτιά στο κενό.

Ο δολοφόνος
Ένας αόρατος δολοφόνος σπέρνει τον πανικό στην πόλη. Τα θύματά του είναι όμορφες νεαρές κοπέλες. Η αστυνομία ζητά απαντήσεις. Ψάχνει τη λύση σ’ ένα αίνιγμα πάθους και διαστροφής. Και ο χρόνος μετράει αντίστροφα.

Η μοίρα κόβει την τράπουλα, τα φύλλα μοιράζονται, 

το παιχνίδι αρχίζει...


Τιμή: 12,00          Σελίδες: 320          ΙSBN: 978-960-620-708-2

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ...!

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΔΑΓΛΑΣ, Ο ΔΕΚΑΤΡΗΣ και η παρουσίαση του εξαιρετικού παιδικού βιβλίου των εκδόσεων Λιβάνη

"Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ", από τη ΖΩΗ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ και τις εκδόσεις "ΛΙΒΑΝΗΣ"